Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.11.2021

T'agrada la fotografia i el vídeo? Apunta't a la borsa audiovisual de MEG!


AEiG Sant Sadurní

T'agrada la fotografia i/o el vídeo i vols col·laborar en projectes de MEG? Tens càmera pròpia? Apunta’t a la borsa de voluntaris/àries de fotografia i vídeo per anar cobrint les necessitats audiovisuals de l'entitat.

A tots i totes les caps i responsables associatius/ves apassionats/des o professionals de la fotografia i el vídeo que tenen ganes de col·laborar amb l'entitat: MEG us necessita!
 
Si us agrada la fotografia i/o el vídeo i teniu càmera pròpia, potser us interessa! Disposem d’una borsa de persones voluntàries per anar cobrint les necessitats audiovisuals de l'entitat.
 
Durant el curs es duen a terme diferents projectes, ja sigui ordinaris com l'AGO o la Llum de la Pau, per exemple, com d'extraordinaris com va ser la Jamborinada. Per poder documentar i difondre aquests tipus de projectes per fer-ne'n més ressó necessitem fotògrafs/es i càmeres que cobreixin els esdeveniments i projectes. Per aquest motiu fem una crida per omplir la borsa audiovisual de MEG! Doneu-nos un cop de mà amb les fotos i els vídeos de la casa!
 
Els projectes més propers que necessitaran voluntaris/àries de foto i vídeo són l'AGO 2021 (21 de novembre de 2021 a Girona) i la Llum de la Pau (19 de desembre de 2021 a Badalona). Si no us van bé cap dels dos esdeveniments no us preocupeu, apunteu-vos de totes maneres, durant el curs hi haurà més ocasions i projecte amb els quals col·laborar.
 
Apunteu-vos a la borsa i ens posarem en contacte amb vosaltres!
 


Comparteix