Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.11.2021

S’obre una convocatòria extraordinària de finançament per a projectes executats el 2021


AEiG Flos i Calcat

Si aquest any 2021 heu executat parcial o totalment un projecte extraordinari o internacional, mireu-vos bé les bases de la convocatòria. Teniu temps per presentar-vos-hi fins al 30 de gener del 2022.

Aquesta convocatòria sorgeix com una necessitat de donar noves oportunitats per a les activitats de lleure. Anteriorment aquestes es van veure afectades per la situació viscuda a causa de la Covid-19 i enguany, al reprendre l’activitat, entenem que es poden tirar endavant, de nou, projectes i activitats extraordinàries a les que podem fer front amb aquesta subvenció. 

Aquesta convocatòria disposa de 29.269,45 € a repartir entre els projectes acceptats. Poden presentar-s’hi projectes extraordinaris o internacionals en les següents situacions:
 
  1. Projectes iniciats el curs 19-20 i hagin continuat el curs 20-21. 
  2. Projectes ja presentats a la convocatòria ordinària del curs 20-21.
  3. Projectes realitzats el curs 20-21 i que no s’haguessin presentat anteriorment a cap convocatòria. 
  4. Projectes que es realitzin durant el primer trimestre del curs 21-22.
  5. Projectes que es voldran presentar a la convocatòria ordinària del curs 21-22 amb despeses imputables l’any 2021. En aquest cas cal especificar en el pressupost quina part de despesa s’imputa a aquesta convocatòria extraordinària i quina es presentarà a la  futura convocatòria ordinària.

El termini per presentar projectes s’acabarà el 30 de gener del 2022, abans de presentar el projecte cal que aquest es validi mitjançant un formulari inicial que cal omplir abans del 31 de desembre del 2021.

Trobareu les bases completes de la convocatòria i la plantilla que haureu d’omplir un cop se us validi el formulari inicial, a la secció de Documents Generals de Finançament de l'Espai del Cap (per entrar-hi cal introduir l'usuari i la contrasenya).
Cal tenir en compte que per poder presentar un projecte i rebre l’import dels diferents pagaments és imprescindible tenir al dia el ComptaCau.


Comparteix