Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.12.2021

Torna la Llum de la Pau de Betlem!

Llum de la Pau

Llum de la Pau 2017

Aquest any l'acte central de rebuda de la Llum de la Pau de Betlem tindrà lloc el 19 de desembre, a les 17h, a la Plaça Font i Cussó de Badalona.

La Llum de la Pau de Betlem és un projecte escolta i guia internacional que ens convida a compartir la Llum com a símbol de pau. Es tracta d'una flama que els Escoltes i Guies d'Àustria encenen a Betlem i, des d'allà, s'escampa pel món gràcies als escoltes i les guies que la van compartint, simbolitzant la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta.
 
ELS MATERIALS PEDAGÒGICS

L'Equip de Llum de la Pau elabora cada any uns materials pedagògics amb dinàmiques, lectures i recursos visuals per treballar al cau la temàtica escollida. Aquest any, ens conviden a reflexionar sobre el consum i la sostenibilitat, sota el lema "Llum Km0. Apropa la Pau"
 
Enguany, a més a més, podeu tenir els materials al mòbil, accedint al Genial.ly a través d'aquest enllaç o llegint el codi QR:
 
 

 
L'ACTE DE REBUDA

L'acte de rebuda, organitzat per la Comissió juntament amb  l'AE Jaume Ortiz, tindrà lloc a la Plaça Font i Cussó de Badalona, el 19 de desembre a les 17h
 

 
Trobareu tota la informació al web del projecte.


Comparteix