Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

21.09.2021

Arrenca el curs 2021-2022! Tot allò que necessitem per iniciar-lo


AEiG Sant Sadurní

Ja tenim a punt el recull de documents i recursos que posem a la vostra disposició per fer-vos més senzilla l'arrencada del nou curs 2021-2022 al cau! 


1. EL CAU EN TEMPS DE COVID-19  2. AUTORITZACIONS I DOCUMENTS PER INSCRIURE’S A L’AGRUPAMENT.  
  
   A Documents de l’Espai del cap  (apartat “Per afiliar-se”, dins de Gestió Administrativa), els i les caps
   podeu trobar aquests documents per a la inscripció d’infants i joves i caps:  ​3. CARTELLS PERSONALITZABLES PER BUSCAR CAPS I INFANTS!
 
  • Recordeu que teniu a la vostra disposició el generador de cartells personalitzats! Feu-vos el vostre propi cartell amb la fotografia que escolliu i el logotip del vostre agrupament.

4. AL DIA SOBRE L'ACTUALITAT I ELS RECURSOS DE MEG!
 
  • No rebeu encara el Correu Exprés? Doneu-vos d'alta al butlletí quinzenal de MEG i mantingueu-vos al dia que fem a l'entitat i feu d'altaveu de l'escoltisme!


5. MATERIAL DE DIFUSIÓ PER EXPLICAR QUÈ FEM AL CAU I QUÈ ÉS L’ESCOLTISME I EL GUIATGE.
  • Sempre a punt!: Descarrega't el dossier de presentació de MEG, en ell trobaràs les informacions i les xifres més rellevants de l'entitat i la seva tasca.
  • “Què és MEG?”, En menys d’un minut: aquest vídeo explica de manera clara i breu qui som i per què treballem als agrupaments, demarcacions i equips generals de MEG.
  • www.vinealcau.cat: El portal amb la informació per a nens i nenes, joves i famílies que volen saber més sobre què fem al cau i trobar l’agrupament més proper.
 
4. RECURSOS PER COMENÇAR EL CURS IMPREGNAT D’ESPERIT ESCOLTA:
 
  • Fons d’escriptori #momentsdecau: Què millor que una foto bonica i una frase inspiradora per personalitzar l’ordinador, la tauleta o el mòbil? N’hi ha quatre models diferents.

6. FER FULARDS, COMPRAR MATERIAL ESCOLTA I PREPARAR SORTIDES I CAMPAMENTS... AMB ELS SERVEIS DE MEG:
 
Brownsea
  • Si necessiteu fulards per començar el curs, o bé camises, ensenyes, tendes o qualsevol altre tipus de material d'escoltisme i muntanya, contacteu amb Brownsea, la botiga de MEG, ara ONLINE! Fan un 10% de descompte a agrupaments de MEG (però la botiga està oberta a tothom) i promouen l'economia social, els proveïdors locals i la sostenibilitat.
  • Si esteu preparant una sortida de caps d'inici de curs, l'excursió del pas de branca, una sortida amb la unitat... penseu en els Centres Escoltes. Són 3 cases amb bones instal·lacions, situades en espais naturals fantàstics i que funcionen amb el "xip" escolta i guia.
  • Si busqueu un terreny d'acampada, a Campaments i Més no només us en faciliten més de 100 -des dels menys equipats fins a alguns que tenen cuina i sales per fer-hi activitats- sinó que us ajudaran en les gestions necessàries per organitzar la vostra acampada.
  • I si us falten idees d'excursions o rutes per fer durant el curs, no deixeu de llegir el recull de propostes per a totes les branques 'Descobrint el país amb els nostres peus' que Campaments i Més ha fet!

I RECORDEU... PER QUALSEVOL DUBTE:

Truqueu a Can Cadena!
Mail a Can Cadena!
Veniu a Can Cadena!

L'Oficina de Serveis General està a la vostra disposició!

 


Comparteix