Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.05.2020

Campaments i activitats escoltes per a aquest estiu de desconfinament. Què fem?

Llibret 'Campaments i activitats escoltes per a aquest estiu de desconfinament. Què fem?'

MEG presenta un segon llibret d'eines per acompanyar els i les caps en la gestió de les afectacions que la crisi sanitària està tenint sobre les seves activitats escoltes. En aquest cas presenta eines per acompanyar el procés de reflexió i decisió sobre què fer aquest estiu amb els infants i joves.

L'entitat ha conegut recentment el marc normatiu que la Generalitat fixa per al desenvolupament d’activitats de lleure aquest estiu excepcional, l’estiu del desconfinament, entre les quals s’hi troben els campaments i activitats d’estiu.

La complexitat del treball d’adaptació de les activitats als criteris marcats ha fet sorgir molts dubtes i neguits a tots nivells. Serà viable adaptar-s'hi i poder dur a terme campaments? Minyons Escoltes i Guies aposta pel ‘sí’, assumint que seran diferents, i acceptant el repte de construir oportunitats de lleure a través del mètode escolta per a infants i joves aquest estiu, que més que mai necessiten socialitzar-se, emocionar-se, retrobar-se amb les amistats i amb la natura.

La decisió final, però, de si fer campaments o no o altres activitats alternatives és dels i les caps, i MEG vol acompanyar-los en aquest procés de debat i de presa de decisió que, sigui quina sigui, serà bona i serà útil, de ben segur.

Per aquest motiu ha elaborat aquest segon llibret ‘Campaments i activitats escoltes per a un estiu de desconfinament. Què fem?’ que posa sobre la taula els aspectes essencials a tenir en compte en el moment de decidir sobre aquest estiu.

#aixòésMEG #FerDeCapÉsSerFeliç
#somdecau #EnsEnSortirem

 


Comparteix