Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.01.2019

Condol per la pèrdua de la Sra. Maria Teresa Fort i Playà

Maria Teresa Fort i Playà
Col·lecció 'Retrats' de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya vol expressar el seu condol per la defunció de la Sra. Maria Teresa Fort i Playà, comissària itinerant de l'entitat als anys 70.

Maria Teresa Fort i Playà, mestra de professió, va morir ahir als 87 anys a Vilanova i la Geltrú. Havia estat comissària itinerant de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya als anys 70 i havia liderat la iniciativa de la branca Solc a l’entitat, proposta prèvia al naixement de la branca de Truc.

Molt dedicada sempre a l’educació, sobretot amb infants amb disminucions psíquiques, va ser sempre molt activa en els moviments socials, cristians i pedagògics de Vilanova i la Geltrú. El seu compromís amb aquests moviments li van merèixer un reconeixement públic de l’Ajuntament com a persona rellevant amb un acte i l’edició d’una publicació sobre ella en la col·lecció ‘Retrats’, una sèrie de reculls biogràfics de petit format que distingeixen ciutadans i ciutadanes del municipi amb una marcada rellevància que han contribuït a augmentar el prestigi de la ciutat.

L’enterrament s'ha celebrat avui, 28 de desembre, a Vilanova i la Geltrú.

Des de MEG ens afegim al condol de família i amics.


Comparteix