Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

17.05.2019

El 22 de maig, entreguem fulards als presos i exiliats polítics en mostra de suport. Ens hi acompanyes?

Façana de Can Cadena, seu de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

El proper dimecres 22 de maig, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya acompanyarà l’Associació Catalana pels Drets Civils en la trobada setmanal organitzada pels Comitès de Llibertat en suport als presos/es i exiliats/des polítiques.


Els escoltes i guies de MEG volem mostrar el nostre suport i reconèixer el compromís de les persones preses i exiliades per motius polítics del nostre país acompanyant-los i fent-los entrega d’un fulard, màxim símbol del moviment escolta.

Per aquest motiu, el proper 22 de maig membres de la junta de l’entitat seran a les 19h a la Plaça del Rei (de Barcelona), en la trobada setmanal iniciativa dels Comités de Llibertat amb presos i represaliats polítics catalans, acompanyant l’Associació Catalana pels Drets Civils creada per les famílies dels presos i exiliats polítics, per poder fer entrega dels fulards i que de manera simbòlica puguin arribar a tots ells i elles.

 

Ens hi acompanyes?

 
Convidem a totes aquelles persones del moviment que tinguin ganes d’afegir-se a aquesta mostra de suport, que ens acompanyin dimecres 22 de maig, a les 19h, amb el fulard al coll.

T'esperem!
 
Dimecres 22 de maig a les 19h
Plaça del Rei (Barcelona)
Comparteix