Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.09.2017

Envieu-nos fotos i demaneu el calendari escolta i guia 2018!

Calendari escolta i guia 2017

Un any més, editem un calendari amb fotos dels agrupaments en el marc del Projecte 4vents. Aquest any és fácil, busquem fotografíes que mostrin l’escoltisme i guiatge en estat pur!

Teniu dues maneres de participar al calendari: enviant fotos perquè hi surtin i/o encarregant calendaris per donar-los o vendre’ls (les podeu posar en pràctica totes dues o bé només una).
 
TERMINI AMPLIAT: La data límit per totes dues coses és el 22 d’octubre.

Envieu-nos fotos del vostre agrupament!

Han de reflectir l’escoltisme i guiatge que feu al vostre agrupament dissabte rere dissabte, durant les excursions o de campaments.
  • Per exemple, fent ruta a la muntanya o fent un cim, fent servei (també fent Clean Up The Med), jugant o fent activitats pel vostre poble o barri, realitzant un projecte internacional, fent cau "normal", ballant, cantant... (aquí trobareu idees de com fer fotos originals).
  • Sobretot, cal que us assegureu que des de l’agrupament disposeu del permís d’imatge signat de totes les persones que apareixen a les fotos.
  • Cal que les fotos tinguin una bona resolució (si no, les haurem de descartar perquè no apareguin pixelades quan s'imprimeixin els calendaris).
  • Envieu-les al Servei de Disseny i Comunicació (comunicacio@escoltesiguies.cat), preferiblement a través de servei YDRAY. Les fotos han d'anar acompanyades pel nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
  • El dia màxim per enviar les fotografies és el 22 d'octubre.
 
Demaneu calendaris per repartir al cau o per vendre’ls!

Per decorar les sales de les unitats, per penjar-vos-en un a l'habitació, per vendre'ls com a "extrajob" i guanyar uns calerons... No us ho penseu més i afanyeu-vos a demanar calendaris:
  • El preu del calendari és d’1,50 euros per unitat, que van a càrrec de l'agrupament, demarcació o equip que els sol·liciti.
  • El termini per sol·licitar els calendaris és el proper 22 d'octubre.
  • Els calendaris es repartiran als representants de cada demarcació durant l'Assemblea General Ordinària de MEG (25 i 26 de novembre a Tarragona) i després les demarcacions els faran arribar als agrupaments.
  • Per demanar calendaris, ompliu aquest formulari:Comparteix