Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.04.2019

'Igual de diferents', l'Àgora Jove 2019 sobre diversitat funcional


CNJC

El Consell Nacional de Joventut de Catalunya organitza com cada any l'Àgora Jove, enguany sobre la participació juvenil de les persones amb diversitat funcional.

La tarda de divendres 17 de i tot el dissabte 18 de maig torna l’Àgora Jove del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). L’espai anual de formació, debat i treball en xarxa entre entitats juvenils que fomenta una formació contínua de l'associacionisme juvenil i la generació de discurs crític sobre diferents àmbits.

L’edició de 2019 serà entorn la participació juvenil de les persones amb diversitat funcional i tindrà per lema ‘Igual de diferents’. L’objectiu de la trobada serà reflexionar i debatre sobre com garantir la participació inclusiva dins les associacions juvenils i com treballar en favor dels drets de les persones joves amb diversitat funcional.

El Grup de Treball sobre Diversitat Funcional del CNJC s'encarrega de l'organització d'aquesta Àgora i compta amb la col·laboració d'entitats com FESOCA, Ecom, AJUP, l’Assemblea per la Diversitat, o les JUP (ONCE), entre d’altres.

L’Àgora Jove és un espai gratuït i obert a persones joves de tot Catalunya i a membres d'entitats o col·lectius juvenils.

S’articularà entorn a diferents sessions que inclouran la dimensió formativa, els debats i l’espai d’oci i interrelació. Comptarà amb cinc espais diferenciats:

10h-12h | Tallers: trenquem barreres comunicatives!
12h-13.30h | Xerrada sobre la participació juvenil i la diversitat funcional
15h-16.30h | Sentim el cine
16.30h-18.30h | Taula rodona: Experiències i bones pràctiques
18.30h-19.30h | Estratègies col·lectives per un associacionisme inclusiu
19.30h | Monòleg i tapeo

Us animeu a participar-hi? Inscriviu-vos-hi a través d'aquest formulari abans del 10 de maig.Notícia publicada originàriament a Xarxanet.


Etiquetes

Comparteix