Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.10.2021

Oberta la convocatòria 2022 de beques ‘Suport a les famílies’


AEiG Montpalau

Del 8 d'octubre al 19 de desembre de 2021 els agrupaments us podeu presentar a aquesta línia d’ajuts pensada per garantir l’accés de tots els infants i joves a les activitats del cau.

Com cada any, MEG obre la convocatòria de beques de ‘Suport a les famílies’ per tal d’ajudar als agrupaments a garantir l’accés de tots els infants i joves a les seves activitats.
 
Aquestes ajudes s’han de destinar a reduir l’import de la quota d’infants i joves per a aquelles famílies a qui no els és possible assumir-la íntegrament. A l'hora d'assignar els imports a becar per cada infant o jove es tindran en compte criteris sòcio-econòmics tant de la família com de l'agrupament, per aquest motiu és imprescindible presentar la documentació obligatòria detallada a la convocatòria.
 
A l'Espai del cap (apartat de Finançament) trobareu els documents relatius a aquesta convocatòria: 
Les sol·licituds s'han de presentar al correu electrònic beques@escoltesiguies.cat del 8 d'octubre al 19 de desembre de 2021 (ambdós inclosos).

La resolució es publicarà del 17 al 21 de gener de 2022 i la justificació s'haurà de fer abans del 30 de setembre de 2022.


Comparteix