Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

17.06.2021

Recursos pedagògics per a aquests campaments encara en context Covid

Ja està a disposició dels i les caps un recurs pedagògic per a assegurar-nos que aquells campaments que tenen plantejats són els adequats a la realitat actual de la nostra branca en context de la pandèmia per Covid-19.

La nostra tasca pedagògica d’acompanyament en el creixement dels infants i joves, que duem sempre a terme al llarg de tot el curs, s’ha vist obstaculitzada i afectada per les mesures contra la Covid-19. Si a això li sumem que aquest curs s’han pogut fer molt poques excursions i la majoria sense pernoctació, els i les caps es troben a les portes dels campaments amb un treball del grup i de preparació més limitat que la resta d’anys.

És per aquest motiu que cal, més que mai, revisar i reforçar la intenció educativa i pedagògica dels nostres campaments. Assegurar-nos que aquells campaments que tenim al cap són els adequats a la realitat actual de la nostra branca per a poder gaudir-los plenament. Per això us presentem aquest recurs pedagògic: un llistat de preguntes a plantejar-nos en el moment de preparació dels campaments i idees per a reforçar les possibles mancances que detectem en el grup. Esperem que us sigui útil!
Aquest estiu #FemCampaments!


Etiquetes

Comparteix