Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.10.2021

"Tracem el canvi": 21 de novembre Assemblea General a Girona

Ja està convocada la 45a Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya amb el lema 'Tracem el canvi', que tindrà lloc el 21 de novembre al Palau de Congressos de Girona.

Enguany en reprenem la presencialitat per retrobar-nos i poder viure l’Assemblea d’una forma més viva i participativa. Aprofitarem les eines que ens ha portat la virtualitat, com és la votació telemàtica, tot garantint la seguretat de tothom.

Tenim la motivació i ganes de tornar a la normalitat i per això ens veurem al Palau de Congressos de Girona, tot adaptant-nos a les actuals circumstàncies. En aquest sentit, les activitats de l’AGO estaran concentrades en un únic dia, durant el matí i migdia de diumenge.

Si estàs correctament afiliat/da com a cap en actiu o si vas fer de cap el curs anterior encara que hagis plegat; avui, divendres 1 d'octubre de 2021 rebràs la primera convocatòria per correu electrònic amb la data, la ubicació i els punts de l'ordre del dia provisional.

L’Assemblea General Ordinària (AGO) de MEG és l’òrgan de govern més important de l’entitat que es reuneix una vegada a l’any amb caràcter ordinari, i les vegades que siguin necessàries de manera extraordinària. L’AGO la integren totes les persones afiliades de MEG, majors d’edat i que tinguin algun càrrec dins d'un agrupament, demarcació/sector o equip general. Tots els caps que hagin estat afiliats abans de l'enviament d'avui tindran condició de socis i sòcies i per tant, disposaran d'un vot personal i intransferible. Tots els assembleistes tenen dret a paraula així com a formular els seus precs i preguntes a la resta de l’Assemblea General durant el plenari.

Ja tens disponible, també, el web de l'assemblea, a on aniràs trobant tota la informació.


Etiquetes

Comparteix