Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Opinió

Bernat Rios cap a l'AEiG Set de Sant Llorenç Savall (Demarcació Vallès/Maresme)
02.11.2014

Agrupaments petits, gran compromís

Bernat Rios, aeig set, sant llorenç savall

Bernat Rios


Comença un nou curs, els pares ja estan a la feina i els nens i nenes ja van a l’escola, comença la rutina i els extraescolars, i com no pot ser d’una altra manera, comença el cau. Els caps ja fa setmanes que donen voltes al nou curs.

« En molts racons d’aquest petit país, agrupaments d’entre 5 i 7 caps, amb pocs recursos i moltes ganes, obriran les seves portes »

Els agrupaments que tenen la sort de ser una pila de caps i encara més nens ja tenen l’horari ben planificat, tenen ben apuntats els dies que hi ha TACA, TAPE i TASA. Hauran apuntat ja els nous caps a FOCA i uns quants d’ells continuaran amb la formació de FORMIGA. Els més ràpids ja tindran algun esbós d’algun projecte i estaran apunt per aplicar el PEPRAC. Si algun d’ells té mai cap dubte es podrà adreçar a l'RP del seu agrupament o fins i tot al de demarcació. La camisa ja estarà planxada i el fulard ben enrotllat, tot a punt per un nou curs.

I, al mateix temps, en molts racons d’aquest petit país, agrupaments d’entre 5 i 7 caps, amb pocs recursos i moltes ganes, obriran les seves portes. Es miraran contents gràcies als dos nens que entren nous, revisaran el material i els comptes, buscaran el fulard dins l’armari i, sent alhora tan lluny i tan a prop del gran moviment, començaran a fer activitats amb els nens ja que ells, de la mateixa manera que els grans agrupaments d’aquest país, creuen en el canvi, creuen en l'educació en el lleure.


Comparteix