Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Opinió

Judit Sala i Vilaseca cap a l'AEiG Vista Alegre (Girona)
08.05.2015

Per què estic fent FORMIGA?

judit sala, aeig vista alegre, cap, opinió, formiga, formacions

Judit Sala


Quan em pregunten què em motiva i perquè estic fent FORMIGA, només em surten paraules positives i unes ganes enormes de gaudir d'aquells caps de setmana on desconnectes de tot i de tothom i només importa la gent que està allà, en aquell moment. Encara que sigui un període de temps curt, comprèn molts moments en els quals pots compartir noves experiències, conviure amb caps, quel·les, formadors i formadores d'altres caus, aprendre, raonar i veure punts de vista diferents, conèixer noves entitats, compartir vivències, aprendre a ser millor cap, riure, jugar, deixar la vergonya a una altra banda... i molt més, si ho hagués de dir tot no acabaria mai. Però, en general, passar-m'ho d'allò més bé i, sobretot, poder viure i ampliar una mica més el meu món de l'escoltisme.

Tot i així, crec que una de les raons per la qual faig FORMIGA, potser una de les més importants per mi, és pel fet de no saber les activitats que ens han preparat, les ponències, les descobertes, si riurem o si plorarem... Tenir aquell misteri que ens manté intrigats fins l'última trobada, poder viure el que viuen els nostres nens i nenes cada dia durant el cau, sortides o campaments.

« M'emporto molts nous coneixements a nivell personal i com a escolta »


A part, també, el dilluns següent de la trobada estàs carregat d'energia, idees i tens un seguit de sensacions que et duren fins la següent. I un cop ja has acabat l’última, et queda un regust que barreja la felicitat i la nostàlgia, però a mesura que passa el temps, cada cop que recordes aquells caps de setmana, no saps perquè però se't dibuixa un somriure a la cara.

En conclusió, aquest any a FORMIGA 1 he viscut tot el que he mencionat al primer paràgraf; m'emporto molts nous coneixements a nivell personal i com a escolta, sobretot del projecte i el seu desenvolupament.

Diuen que "la gran sort que un pot tenir és fer allò que li agrada" i estic segura que tots i totes els que participem en aquestes trobades estem fent allò que ens agrada, sense cap dubte.


Etiquetes

Comparteix