Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Opinió

Laura Ferrer Comissària de la Demarcació de Catalunya Central
01.02.2016

El MISC: un abans i un després

Laura Ferrer

Laura Ferrer


Per mi el MISC va ser un abans i un després; necessitava escapar del bullici d’activitats de la meva vida normal i de tots els múltiples estímuls exteriors que no em permetien arribar a escoltar el meu interior, necessitava una parada!

És per això que vaig creure oportú anar-hi, i anar-hi sola. He de reconèixer que, abans d’arribar, anava una mica perduda i que no sabia com m’hi sentiria, però només el primer contacte amb la dona que em va atendre a l’hora d’anar a recollir els materials, ja em va fer sentir molt tranquil·la i amb una seguretat interior de que seria una gran vivència. A més, només començar a llegir els llibrets, ja em vaig adonar que em serien de gran ajuda durant els 5 dies que duraria la meva estada.

« Valoro molt positivament que els materials et presentin diferents alternatives i que tinguin en compte totes les opcions espirituals. »


La veritat és que tenia molts temes a treballar però no sabia per on començar i, els materials, em van ajudar a tractar cada un d’ells seguint un ordre. Si bé és cert que al principi vaig obrir molts temes i tenia una mica la por de no tancar-los, a mesura que van anar passant els dies, vaig anar trobant la manera de com encaminar cada un d’ells per acabar marxant amb molta energia i amb ganes de començar a seguir el camí que havia dissenyat dalt de la muntanya màgica.

Valoro molt positivament que els materials et presentin diferents alternatives i, també que tinguin en compte totes les opcions espirituals, ja que a mi, aquest és un tema que em feia una mica de respecte.

Només em queda agrair a tothom qui ha posat el seu granet de sorra a l’hora de crear l’espai del MISC, i engrescar a tothom qui encara no hi hagi anat, a aprofitar aquesta oportunitat de gaudir d’aquesta experiència, que espero, que per vosaltres, també sigui un abans i un després.

Aquest text relata l'experiència de la Laura després de la seva estada al Montserrat International Scout Centre (MISC), el nostre centre escolta internacional dedicat al treball de l'espiritualitat. Trobareu aquesta experiència i les d'altres persones al web del MISC.


Comparteix