Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Opinió

Taula Executiva
22.11.2016

Aquest curs... la Jamborinada: la força per moure el món

Núria Montanyà, Jordi Font, Albert Sangrà, Ainhoa Huguet, Marta Miarons i Ignasi (Nani) Llobera, membres de la Taula Executiva 15-16
Comença un nou curs i per casualitat trobes fotografies dels últims campaments. Recordes el temps dedicat a preparar el projecte, l’esforç i la il·lusió de tots. Recordes els campaments i la celebració final: estàveu contents d’haver tirat endavant el vostre projecte i d’haver-ho fet junts. Recordes amb melancolia l’hora dels adéus, la sensació de la rotllana desfent-se i la tornada a casa després d’uns dies tan intensos.

Aquest és el curs d’un gran projecte, la Jamborinada, que culminarà amb la trobada més gran que s’ha fet mai d’escoltes i guies a Catalunya. Serem més de 13.000 infants i joves compartint un cap de setmana a Tàrrega amb l’objectiu de prendre consciència que tots junts podem ser la força per moure el món. I com ho podem fer? Transformant-nos a nosaltres mateixos: creixent i trobant moments de parada per ser-ne conscients. I també transformant el nostre entorn, amb compromís i fent servei. Tots amb una mateixa visió: invertir positivament el nostre temps per deixar el món millor de com l’hem trobat.

La Jamborinada serà un gran projecte que podrem viure des dels caus i que celebrarem el cap de setmana del 29 i 30 d’abril a Tàrrega. De ben segur que serà una experiència que ens marcarà a tots. Un espai de trobada que ens donarà l’oportunitat de sentir la força de l’escoltisme i el guiatge català, i de donar-la a conèixer. Segur que recordarem amb melancolia l’hora dels adéus, la sensació de la rotllana desfent-se i la tornada a casa després d’un projecte tan intens.

Font: El Correu 96, Editorial pàg. 3. Tardor 2016


Etiquetes

Comparteix