Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Opinió

Escola de Formació Àmbit de Mètode i Formació i tècniques de l'Escola
17.11.2016

Celebrem la bona salut de la nostra formació específica i oberta a tothom

Àmbit de Mètode i Formació


Els han arribat a comparar amb la venda d’entrades del Bruce Springsteen. Hem tingut més de 100 inscripcions en menys de 20 minuts. I és que cada any, la major part dels monogràfics es van omplint i són més demandats. Molts caps esperen el dia i l’hora de les inscripcions per no quedar-se sense plaça en Escoltisme sobre rodes o Educació Emocional. Les formacions ho valen.

« La bona rebuda de les inscripcions als monogràfics indica que la nostra Escola de Formació és viva i que s’adequa a les necessitats dels nostres caps »

Què més engrescador per un cap que aprendre a construir una taula i un banc amb fusta per després poder-ho ensenyar als seus llops/daines o bé aprendre a elaborar una colònia natural i després que els nens i nenes del seu cau facin bona olor perquè en els campaments han sigut capaços d’aprofitar els recursos que la natura ens atorga!

Per aconseguir que aquestes formacions, a les quals volem participar, mantinguin la qualitat amb la que les han preparat els diferents equips amb molta cura, cal ser conscients de la responsabilitat i el compromís que suposa preinscriure-s'hi, per poder aprofitar totes les places disponibles.

Celebrem la bona salut de la nostra formació específica i oberta a tothom! Celebrem el fet de formar-se per afany de rebre nous coneixements! Celebrem que tenim uns alumnes motivats per formar-se i anar més enllà en el seu progrés personal per tal de millorar en la seva pràctica educativa setmanal!

La bona rebuda de les inscripcions als monogràfics indica que la nostra Escola de formació és viva, que s’adequa a les necessitats dels nostres caps, que és una escola de qualitat i que és un bon referent pels nostres caps i per les persones d’altres moviments.


Etiquetes

Comparteix