Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Opinió

AEiG Mestre Güell - Roger de Llúria
07.09.2017

Ser el cau acollidor de la Jamborinada


AEiG Mestre Güell - Roger de Llúria

El cau de Tàrrega hem viscut la Jamborinada des d’un primer moment amb molta il·lusió. El fet de ser l’Agrupament acollidor ens ha causat viure-ho des de l’inici amb molta energia i amb una gran implicació i compromís. Implicació en referència als nostres nens/es i joves per fer-los transmetre les dimensions de l’escoltisme, que hi ha molts més agrupaments que vetllen per una educació en valors per aconseguir la transformació social i deixar el món millor de com l’hem trobat. 

També hi ha hagut un treball de seguiment de les guies d’activitats proposades per les diferents branques,  ja que des d’un bon principi vam creure que Tàrrega, com a poble acollidor, havíem de complir amb tot el que se’ns facilitava i estar al cas de tot el funcionament. A part d’això, també s’ha transmès als pares i mares, antics escoltes, amics, amigues i familiars, la importància que tenien els Minairons en la trobada per tal que tot funcionés correctament. Hi ha hagut molt bona resposta i estem molt agraïts a la gent de Tàrrega. 

Finalment, estem molt orgullosos de tota la feina que hem fet l’equip de caps. Ens ha fet veure que l’Agrupament de Tàrrega està més viu que mai. Els dies de la Jamborinada, veure els nostres infants i joves amb un somriure i gaudint cada moment, és el millor regal que podem tenir. Ara que ja ha passat tot i que ens ho podem mirar relaxadament, sens dubte creiem que ha estat una gran experiència que ens ha enriquit molt com a Agrupament, com a persones i també com a poble.

Font: El Correu 98, secció MEG Opina, pàg.12. Estiu 2017


Comparteix