Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Opinió

Equip de caps AEiG Arrels de Manlleu
23.01.2018

La nostra carta als Reis Mags d'Orient


AEiG Arrels de Manlleu


Un any més, des de l’AEiG Arrels hem col·laborat amb els Reis Mags d’Orient per tal d’ajudar-los en la seva visita per la vila de Manlleu. El passat 5 de gener, caps, Ràngers i Noies Guia i Pioners i Caravel·les vam acompanyar-los tant al Campament Reial

« Ens agradaria que tots els nens i nenes del món tinguessin l’oportunitat d’anar al cau. »

(on vam organitzar tallers per a la mainada) com durant la Cavalcada, sent presents a les carrosses reials.

Estem molt contentes d’haver contribuït un any més a fer de la nit de Reis la més màgica de l’any! I  continuació, us adjuntem la carta que l’Equip de Caps va fer arribar als Reis Mags d’Orient amb tots els nostres desitjos:

Estimats/estimades, Reis i Reines d’Orient,  us escrivim des del cau (AEIG Arrels) per demanar-vos algunes coses.

En primer lloc ens agradaria que tots els nens i nenes del món tinguessin l’oportunitat d’anar al cau (sense barreres econòmiques, sense discriminació d’orientació sexual, ni de gènere, ni racista). Ens agradaria que més nens i nenes de Manlleu vinguin al cau a passar-ho bé i a aprendre.

A més, volem demanar un desig per als i les caps del món; tant de bo que mai perdin el nen/a que porten dins, que puguin trobar l’ajuda pels entrebancs que es trobin i siguin molt feliços/felices.

Per últim, voldríem demanar més escoltisme al món, que els agrupaments prosperin i siguin valorats arreu i que segueixin naixent caus allà on hi hagi nens i nenes sense fulard.

Ah, i no ens oblidem del nostre cau, si pot ser ens podríeu portar motivació, energia i compromís des de CiLL fins a Truc! I per les caps uns quants recursos, formacions, un xic d’assertivitat i molt bon rotllo!

Gràcies! :)
Comparteix