Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Opinió

Guillem Gottschalk Alonso Comissari de la Demarcació del Barcelonès
19.02.2019

Fer un servei al moviment és el cor d’El correu

Guillem Gottschalk


 

Per expressar-nos, per informar, formar i aprendre. Per motivar o entretenir. Per donar veu. En definitiva, per relacionar-nos. Aquestes podrien ser algunes de  les funcions de la nostra revista, El correu. Una publicació que amb les seves 100 edicions segueix vetllant per oferir-nos als lectors una obertura des de la qual poder conèixer de bona tinta quines són les novetats més rellevants de la nostra associació i més enllà.  

En un moment en què les xarxes socials semblen proporcionar un mitjà de comunicació aparentment més proper, s’agraeix poder comptar amb publicacions de qualitat que requereixen un temps per preparar-les i un temps per gaudir-les. 

De manera curosa i professional, ens ofereix diferents seccions que ens ajuden a reflexionar, a descobrir i a millorar a través de recursos, entrevistes i articles sobre l’escoltisme i el guiatge, així com del nostre entorn.

Si el servei és el nucli de l’escoltisme i el guiatge, fer un servei al moviment és el cor d’El correu. En pocs caràcters ens permet conèixer una mica les persones que dia a dia des d’arreu del territori contribueixen al Moviment amb la seva tasca. Traça vincles instantanis i invisibles entre lectors i redactors, ens apropa les diferents realitats que contempla Minyons, a més de descobrir-nos els diferents espais de creixement i treball que tenim. 

En definitiva, una revista que amb el pas dels anys i les diferents versions segueix apostant fort pels valors que ens caracteritzen, que explica la tasca que fem i les experiències que vivim. I que posa de relleu el principal motor de l’associació, els i les caps, de manera que dona un altre espai per escoltar la veu del Moviment.


Font: El Correu 100, secció MEG opina, pàg. 12. Hivern 2019


Etiquetes

Comparteix