Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Opinió

Laura Benseny, Joel Burch, Laura Panicot, Montse Puig i Robert Baró. Taula Executiva
10.08.2020

Creant consciències i donant resposta a la situació actual

Robert Baró, Montse Puig, Laura Benseny, Joel Burch i Laura Panicot. Taula Executiva
Aquests mesos una pandèmia ha modificat el nostre ritme i estil de vida. Hem viscut en primera persona com s’ha aturat tot i també, la nostra activitat presencial al cau. Però gràcies a la voluntat i l’esforç de moltes persones, els agrupaments ens hem organitzat i hem creat uns caus alternatius, diferents i adaptats a les circumstàncies: els virtuals. Perquè els escoltes i les guies som decidits i afrontem les dificultats sense por.
 
Aquest estiu no està sent com l’havíem planificat, ni com ens agradaria. Però, tot i la dificultat, els caps i membres de l’entitat hem demostrat responsabilitat i esperit de superació. Aquest estiu també hi haurà activitats. Campaments, caus i casals seran arreu del territori per oferir un lloc bo on els infants i joves es podran sentir novament actius. Un espai de retrobada, d’il·lusió i d’emocions que ajudaran a passar aquest estiu diferent. I tot això amb dos objectius ben clars: crear consciències i donar resposta a la situació actual.

Els escoltes i les guies hem de seguir sempre a punt. Ara més que mai és un moment de vetllar pels nostres agrupaments i les activitats que fem. I ho farem buscant el millor per als infants i joves que van al cau, plantejant propostes realistes davant d’aquesta situació i treballant per la transformació social com hem fet sempre.


Comparteix