Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Opinió

Truc 2 AEiG Joan XXIII
16.08.2021

Guardarem cada petit record d'aquests campaments com un gran tresor

Branca Truc 2
AEiG Joan XXIII de Martorell


Els TRUC 2 vam decidir fer una ruta internacional pel parc nacional de la Vanoise (Alps francesos) per tancar la nostra etapa al Cau. Després d’haver tingut dos anys súper difícils pel context en el qual vivim, la il·lusió i les ganes per marxar fora de Catalunya eren immenses. Hem pogut gaudir d’un paisatge increïble, que ens ha fet quedar-nos bocabadats cada cop que aixecàvem la vista per mirar el nostre voltant. Vam poder fer un cim (3015m), vam veure llacs, búnquers, vam caminar tot el que vam poder, la promesa… Guardarem cada petit record d'aquests campaments com un gran tresor. Podem dir que estem molt orgullosos d'haver pogut completar tot aquest repte.

« Aquest viatge ens ha servit una mica per retrobar-nos a nosaltres mateixos, mirar cap endarrere i veure tot el que ens ha aportat el Cau. »

Aquest viatge ens ha servit una mica per retrobar-nos a nosaltres mateixos, mirar cap endarrere i veure tot el que ens ha aportat el Cau. Recordar totes les anècdotes i experiències amb les quals hem rigut i plorat. Quants cops ens haurem repetit: "No seria la mateixa persona si no hagués sigut nen/a de Cau". Una frase que cada cop que la dèiem remarcava més tot el que ens ha aportat el Cau. Ens ha ensenyat a ser persones crítiques (tant amb nosaltres mateixos com amb la societat), a treballar i fer les coses en equip, a respectar a tothom, a estimar i defensar la natura, a fer servei, a afrontar qualsevol repte que ens plantegem... Uns valors que diuen molt de la persona que som avui dia.

Hem viscut moments inoblidables i una etapa que no volíem que s'acabés mai. Malauradament toca dir adéu, però sobretot "moltes gràcies per fer-me la persona que sóc avui". Tot i així, més que un adéu, és un fins aviat. No és un punt final, és un punt i seguit. Comença una nova etapa plena també de moltes il·lusions i aventures que ens farà seguir creixent. Ara el que volem és retornar ni que sigui una petita part de tot el que ens han ensenyat als futurs infants. Volem ser aquell cap/quel·la que deixa una petita impremta sense voler. Volem ser referents de les futures generacions que també hauran d'ajudar a fer del món un lloc millor.

Moltes gràcies caps i quel·les que ens heu tingut i ens heu ensenyat a que ser escolta és una actitud de vida.

Moltes gràcies Joan XXIII per tot i a reveure.

Sempre a punt.


Etiquetes

Comparteix