Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notes de premsa

21.11.2013

Convocatòria als mitjans de comunicació: Assemblea General de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Assemblea General Ordinària 2013


 
  • Més de 3.000 joves voluntaris i voluntàries de l’associació estan cridats a decidir el rumb de l’entitat aquest diumenge 24 de novembre.
  • L’Assemblea comptarà amb les intervencions d’Antoni Reig, director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya; i Carles Puigdemont, alcalde de Girona.
Valldoreix, 21 de novembre de 2013. L’Auditori-Palau de Congressos de Girona acollirà aquest diumenge, 24 de novembre, l’Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. L’Assemblea és el principal espai de participació de l’associació, on hi poden exercir el dret a vot tots els seus membres majors d’edat. Hi estan convocats els més de 3.000 joves voluntaris i voluntàries de l’associació arreu de Catalunya, que fan de caps (educadors als agrupaments), formadors o responsables associatius.
 
Entre els principals punts de l’ordre del dia de l’Assemblea hi haurà la proposta de modificació dels Estatuts de MEG, el full de ruta a seguir en el marc del Procés d’Unitat de l’escoltisme i el guiatge català per al curs 2013-2014, així com la presentació i aprovació del nou Programa de curs i el Pressupost.

L’Assemblea comptarà amb un acte públic on hi estan convidats representants d’altres entitats, institucions i administracions públiques. Hi intervindran Carles Puigdemont, alcalde de Girona; Antoni Reig, director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya i Lluís Marco i Trini Molist, comissaris generals de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.
 
A banda del plenari de l’Assemblea, que tindrà lloc diumenge 24 al matí, a partir de dissabte 23 de novembre a la tarda s’organitzen diverses activitats dirigides a tots els assistents, que tindran lloc als exteriors del Pavelló de Fontajau. Hi haurà tallers de circ, bèlit (joc tradicional català), castells, cant improvisat i danses tradicionals, un sopar gratuït pels assistents, un xispasso nocturn i un final de festa amb els concerts de Banda Bandarra, Greda Street Band, Cris&Petes i la Reggae Boar Family.
 
Convocatòria als mitjans de comunicació:

Tema: Assemblea General Ordinària de MEG (acte públic)
Dia: Diumenge 24 de novembre de 2013
Hora: 11h
Lloc: Auditori-Palau de Congressos de Girona. Pg. de la Devesa, 35 - Girona
Contacte: Elisenda Rovira - tel 686 378 434 ccomunicacio@escoltesiguies.cat
Més informació: www.escoltesiguies.cat  @escoltesiguies
 


Documents

Comparteix