Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notes de premsa

04.04.2014

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) convoca un concurs per donar l’1% dels ingressos propis a projectes de cooperació pel desenvolupament

logotip, meg

Logotip de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG).
MEG


  • L’objectiu és donar suport a projectes de cooperació d’entitats i organitzacions que vetllin per l'apoderament de la societat civil, d’acord amb el model de cooperació pel qual opta MEG.
  • La dotació total del concurs és de 6.969,64 €, a repartir, a criteri del jurat, entre els projectes seleccionats. El termini per presentar projectes acaba el proper 25 d’abril.
Valldoreix, 4 d’abril de 2014. Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) dedica l'1% dels seus ingressos propis a finançar projectes de cooperació pel desenvolupament. Un any més, aquesta donació s’atorga mitjançant un concurs públic on organitzacions i entitats poden presentar-hi els seus projectes. Enguany el termini del concurs acaba el proper 25 d’abril.
 
La dotació econòmica de la donació correspon a l’1% dels ingressos propis de MEG del curs 2012-2013 conjuntament amb les partides de cursos anteriors que han quedat desertes o en què no s’ha convocat concurs públic. Això suma un total de 6.969,64 €, a repartir, a criteri del jurat, entre els projectes seleccionats.
 
La donació té la intenció de donar suport a aquelles organitzacions i entitats, degudament constituïdes i inscrites en el registre corresponent, que duguin a terme projectes de cooperació pel desenvolupament. MEG, com a entitat compromesa amb la transformació social, opta per un model de cooperació concret que vetlli per l'apoderament de la societat civil.
 
Es valoraran especialment els projectes d’educació pel desenvolupament i/o la pau, que promoguin el canvi d’actituds de la ciutadania al nord, que explorin la transcendència del joc en el desenvolupament de les persones (en relació amb l’Eix del Curs de MEG 2013-2014), que siguin realitzats per persones joves al Nord o que incideixin en la millora de les condicions de vida dels infants i joves al Sud, entre altres. També es prioritzaran aquells projectes d’entitats amb una forta base associativa, democràtica i participativa.
 
El document amb les bases completes i la convocatòria del concurs, així com la plantilla de la fitxa que cal adjuntar amb els projectes, es pot descarregar a:
https://www.escoltesiguies.cat/noticia/21248/meg-convoca-un-concurs-per-donar-l1-dels-ingressos-propis-a-projectes-de-cooperacio-pel-de


Comparteix