Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notes de premsa

05.08.2014

[4vents] Prop de 400 joves escoltes participaran al primer camp d’estiu internacional PIOCAM 2014 que s’organitza a Mallorca

4vents
Escoltes d’entre 14 i 17 anys d’arreu d’Europa conviuran durant 12 dies per compartir experiències, descobrir altres cultures i conèixer altres maneres de fer escoltisme.
 
PIOCAM 2014 és el primer campament internacional d’estiu que organitza 4vents, Escoltisme i Guiatge amb la coordinació d’Eurotrànsit. Aquest campament reunirà prop de 400 Pioners i Caravel·les, joves escoltes de 14 a 17 anys, del 6 al dia 17 d’agost a s’Hort de Son Serra de Marina (Santa Margalida).
 
El campament s’organitzarà en diferents subcamps on els participants podran participar de diferents tallers, projectes socials, projectes ambientals, projectes culturals i descobertes arreu de l’illa de Mallorca. Sempre seguint un fil conductor “explora el passat per entendre el present i construir el futur”.
 
Es farà una mirada cap enrere, per conèixer els nostres orígens i reviure diferents moments; per poder fer una aturada i reflexionar sobre el present, en quin punt estam, quins són els punts forts i els punts dèbils. A partir d’aquí es podran plantejar nous projectes i reptes per a l’escoltisme i el guiatge.


Comparteix