Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notes de premsa

12.05.2015

Més de 500 infants i joves d’Osona i Ripollès participaran en una trobada d’escoltes a Manlleu

alt ter, aeig ce jove, trobada, seva, multitud

L'última trobada de la Demarcació de l'Alt Ter es va fer a Seva.


La trobada tindrà lloc del 22 al 24 de maig i hi participaran els agrupaments escoltes i guies de Manlleu, Vic, Torelló, Sant Pere de Torelló, Seva, Taradell i Campdevànol.

El cap de setmana del 22 al 24 de maig es celebrarà a Manlleu una trobada d'escoltisme i guiatge organitzada per la Demarcació de l’Alt Ter de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Hi participaran infants i joves d’entre 6 i 18 anys i els seus caps (joves educadors voluntaris). En total, seran més de 500 participants procedents dels 9 agrupaments escoltes i guies (AEiG) de la Demarcació del Alt Ter, situats a: Manlleu (AEiG Arrels), Vic (AEiG Collformic, AE Guillem de Montrodon, AEiG Tsunami), Torelló (AEiG Comte Jofre i Verge de Rocaprevera), Sant Pere de Torelló (AEiG Mestral), Seva (AEiG CE Jove), Taradell (AEiG Rocaguinarda) i Campdevànol (AEiG Els Vàndals).

Acamparan a la zona esportiva del passeig del Ter. Al llarg del cap de setmana es faran activitats arreu de la ciutat (des de divendres al vespre fins diumenge). Els responsables de la trobada, anomenada AltTer-Nativa, destaquen la implicació i col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu i de les entitats i empreses que hi col·laboren.

La trobada acabarà amb un dinar de germanor per a tots els infants i joves, caps (monitors), ex-caps, col·laboradors i familiars dels participants.

[Nota de premsa enviada per la Demarcació de l'Alt Ter. Més informació al document adjunt]


Documents

Etiquetes

Comparteix