Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Recull de premsa

Ràdio Desvern
01.08.2019

Comença la Festa Major 2019!


L’Esplai Ara Mateix i l’Agrupament Escolta Martin Luther King seran els encarregats de fer el Pregó de Festa Major, que tindrà lloc avui a partir de les 19h a la plaça Verdaguer, moment en que es donarà el tret de sortida ‘oficial’ a les festes d’enguany.

Aquestes dues entitats celebren aquest 2019 el seu cinquantè aniversari. A més, totes dues comparteixen l’objectiu d’oferir una educació no formal per infants i joves a partir d’un aprenentatge vivencial. Prèviament al pregó, hi haurà la lectura del manifest per unes festes lliures de sexisme a càrrec de l’Espai Lila.

Tot plegat estarà inclòs dins del Punt de Trobada, organitzat des de l’Esplai Ara Mateix. Amb activitats des de les 10h del matí fins a les 3:30h de la matinada. Al matí, amb tallers per infants a càrrec d’EVA; la gimcana pagesa, a partir de les 12h, i dirigida a persones a partir de 16 anys; més tard, cap a les 14h, el vermut musical que inclourà el ‘Quizz musical’; tancant el matí amb un dinar de carmanyola, a partir de les 15:30h.

A la tarda, les activitats es traslladaran momentàniament als jardins de Can Ginestar, ja que a partir de les 17:30h hi tindrà lloc el conta-contes ‘Explica’m una selva’. Amb el manifest per unes festes lliures de sexisme i el pregó es tornarà cap a la plaça Verdaguer. I a les 19:15h tindrà lloc el lluïment de colles. A partir de les 20:15h començaran els concerts amb Capromoscow, La Tremenda, Calet Versions i les Rosasuingas Djs, que tancaran la festa a les 3:30h.

Els concerts s’intercalaran, a les 21:15h amb un sopar popular amb opció de carn o vegana. I, més tard, amb un correfoc dels Dimonis Apagallums de Camablanca, a les 22:45h; que recorrerà la plaça Campreciós, el carrer Anselm Clavé, Miquel Reverter, Verge dels Dolors, Sant Lluís i tornarà novament fins a l’inici.
 

Publicat originalment a Ràdio Desvern

Etiquetes

Comparteix