Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Recull de premsa

Diari Més
06.08.2019

Joves de l'Agrupament Gent de Mar de Cambrils organitzen el Festival Pròleg

El grup format per dotze joves d'entre 17 i 18 anys ha organitzat el Festival com a projecte final.
AEiG Gent de Mar


L’equip de Truc de l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils ha organitzat el Festival Pròleg, que tindrà lloc al Parc del Pinaret de Cambrils el dissabte 25 d’agost. La jornada serà un nou punt de trobada entre diferents agents del món cultural de la localitat, on es difondrà els treballs d’artistes i emprenedors locals.

El festival començarà el 24 d’agost a les 17.15 hores amb la batucada Les Lloques que anirà de la plaça de la Vila fins al Parc del Pinaret. Durant la tarda familiar hi haurà tallers d’estereotips i reciclatge, contes interactius, un espectacle de màgia i un de titelles, un concert acústic i estands d’exposició de set creadores cambrilenques de diferents disciplines artístiques.

A partir de les 21.30 hores començaran els concerts a càrrec de Lobster, Vivèrrids, La Clandestina i Atupa. La festa acabarà amb una sessió del cambrilenc PD Peixampler. Durant tota la jornada hi haurà servei de barra i una zona de foodtrucks.

Festival Pròleg

El festival neix com a projecte comunitari d’equip en el seu darrer any com a infants de l’escoltisme, abans de poder ser monitors. El grup format per dotze joves d’entre 17 i 18 anys, acompanyats dels seus dos monitors, han organitzat una jornada cultural i s'han encarregat de buscar el finançament a través d’un verkami.

Publicat originalment a Diari Més

Etiquetes

Comparteix