Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Recull de premsa

Ràdio Palamòs
10.09.2019

El moviment escolta palamosí necessita monitors pel nou curs

Anna Llauradó, Berta Francesch i Oriol Gironès, membres de l'Agrupament Escolta i Guia Palamosí.
Ràdio Palamòs


L'Agrupament Escolta i Guia Palamosí celebra aquest any el seu 50è aniversari. A punt d'iniciar un nou curs, l'entitat es troba amb un problema, però. La falta de monitors, o caps com ells en diuen, compromet el seu futur. Per això fan una crida a tothom que sigui major d'edat, tingui motivació i li agradi la mainada, a sumar-se al projecte del moviment escolta.

L'Agrupament Escolta organitza activitats per a mainada i per a joves en la franja dels 9 als 17 anys. Tenen la seva seu, el Cau, a l'escola La Salle Palamós i organitzen activitats entre els mesos d'octubre i maig. Cada dissabte, de quatre a set de la tarda, al Cau i amb una sortida d'acampada mensual. A poques setmanes de començar el nou curs, ja tenen confirmats uns 40 participants, però no en poden acceptar més perquè els falten monitors. Oriol Gironès i Berta Francesch, membres de l'Agrupament Escolta i Guia Palamosí expliquen per què.

 
Anna Llauradó, també membre de l'Agrupament, parla del perfil que han de tenir les persones que vulguin col·laborar com a monitors.

 

En els 50 anys d'història de l'Agrupament Escolta hi han passat diferents generacions de nois i noies de Palamós que s'han format i han après a través del lleure. Berta Francesch parla dels principis que treballen des de l'escoltisme palamosí.​Recordeu, si esteu interessats a col·laborar com a monitors amb l'Agrupament Escolta i Guia Palamosí podreu contactar amb el correu electrònic aepalamosi@gmail.com, o adreçar-vos directament a la secretaria de l'escola La Salle.

Publicat originalment a Ràdio Palamòs

Etiquetes

Comparteix