Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Recull de premsa

Ràdio Arenys
09.09.2019

El cau Flos i Calcat ja ha obert les preinscripcions pels nous membres dels castors i llúdrigues i dels trucs


El cau Flos i Calcat ha obert ja les preinscripcions per tothom que s’hi vulgui unir. Enguany només estan obertes per les unitats dels castors i llúdrigues i pels trucs i finalitzen el 13 de setembre. Tot i això els antics membres d’aquestes i de les altres unitats també han d’inscriure’s els dies 17 i 18 de setembre.

Comença setembre, els alumnes tornen a l’escola i s’obren les inscripcions pels diferents caus. A la nostra vila el cau Flos i Calcat ja ha obert les preinscripcions per les unitats dels castors i llúdrigues, que la formen els infants nascuts entre el 2012 i el 2013 i pels trucs que són els grans nascuts el 2002.

Enguany han obert les preinscripcions abans perquè hi ha poques places disponibles i estaran obertes fins el dia 13 de setembre.  Joan Bosch, un dels caps del cau, ha explicat que només accepten nous membres a les unitats de castors i llúdrigues i dels trucs, ja que les altres unitats estan plenes i no poden obrir inscripcions.

Les preinscripcions finalitzen el 13 de setembre i les inscripcions es duran a terme el 17 i 18 de setembre a la tarda, l’hora encara s’ha de confirmar. Aquestes seran inscripcions pels membres nous i pels membres antics que segueixin a l’agrupament.

Publicat originalment a Ràdio Arenys

Comparteix