Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Recull de premsa

Som Granollers
12.09.2019

ERC atorga el Premi Salvador Casanova a les entitats de lleure


El guardó s'ha lliurat a l'Agrupament Escolta, Colònies Sant Esteve i l'Esplia Guai!

Les entitats de lleure juvenil de la ciutat han estat enguany les guardonades amb el Premi Salvador Casanova, que la secció local d'ERC atorga cada any a organitzacions que aporten valor afegit a la cultura i societat catalanes i granollerines.

Enguany, s'han reconegut l'Agrupament Escolta Sant Esteve, Colònes Sant Esteve i Esplai Guai! per com "transmeten valors cívics", explicava la portaveu d'Esquerra, Núria Maynou al peu de l'olivera de la Porxada, on s'organitza l'acte i es fa una ofrena floral en record a Salvador Casanova, polític i lluitador per l'alliberament nacional.

En edicions anteriors, els guanyadors del guardó han estat Òmnium Cultural, els Xics de Granollers, la llibreria La Gralla, el Casal del Mestre i l'Associació Catalana pels Drets Civils, entre d'altres.

D'altra banda, en el marc de la vigília de la Diada, Maynou va aprofitar per fer una crida a la mobilització i va apuntar "la importància de municipalisme a l'hora de teixir el projecte republicà". També va advertir a l'alcalde Mayoral que "la reacció a la sentència no pot quedar només en paraules per quedar bé".

Publicat originalment a Som Granollers

Comparteix