Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Recull de premsa

Cugat.cat
23.10.2019

Neix el primer cau a Valldoreix de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya


EMD


L'EMD oficialitza la cessió de l'espai NEC a l'associació.

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, i la gerent de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Montse Palet, han signat aquest dilluns l'ús de cessió de l'espai NEC, Nou Espai Cultural, per al cau de Valldoreix. Aquest cau s'utilitzarà per a diferents activitats que integren aquest grup de seixanta nens i nenes d'entre 6 i 15 anys.L'associació Minyons Escoltes i Guies de Catalunya té la seu central des de fa més de 20 anys a la plaça de Can Cadena. L'entitat de lleure utilitza el mètode escolta i aglutina més de 16.000 nens i nenes a través dels 158 cau repartits per tot Catalunya. Un d'aquests caus és de nova creació i es troba a Valldoreix amb una seixantena de nens i nenes amb una primera activitat que es va iniciar aquest cap de setmana. El nou cau utilitzarà l'espai NEC després del conveni de cessió amb l'EMD de Valldoreix.

El vocal de Joventut de l'EMD, Bernat Gisbert, ha explicat la bona entesa entre les dues entitats per tirar endavant aquest projecte.

La gerent de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Montse Palet, ressalta la necessitat que tenia Valldoreix d'acollir aquest cau. Sant Cugat i Valldoreix ja disposen de cau de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i a la Floresta també n'hi ha un, però pertany a l'associació d'Escoltes Catalans.

Publicat originalment a Cugat.cat

Comparteix