Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Recull de premsa

Anoia Diari
25.10.2019

Els Caus d'Igualada ofereixen els seus monitors per als fills dels que han d'anar a la manifestació a Barcelona


Els monitors seran a l’Ateneu del Barri de Xauxa.

Un servei excepcional en un moment excepcional. Aquest dissabte té lloc la manifestació a Barcelona contra la sentència del procés i els pares i mares que s'hi vulguin desplaçar tenen l'opció de deixar els petits amb monitor del cau.

L'Agrupament Escolta i Guia Jaume Caresmar/Maria Antònia Salvà d'Igualada, junt a l'AE Torxa, ofereixen aquest dissabte 26, durant sis hores, la possibilitat de portar els infants al Cau, especialment per als pares que es desplacen a Barcelona, a la manifestació contra la sentència del procés. Els monitors organitzaran una tarda de tallers i jocs per a infants a partir de 5 anys. Les activitats es duran a terme a l'Ateneu de Xauxa, a l'antiga Cooperadora, al carrer Sant Ignasi 22, de 2 a 8 de la tarda. Per a més informació cal trucar al 633611616. 

L'ANC omple dos autobusos a Igualada

Des de diversos municipis de la comarca sortiran autobusos cap a la manifestació, que començarà a les 5 al carrer Marina de Barcelona. En el cas d'Igualada, les inscripcions es tancaven aquest dijous i s'omplien pràcticament dos transports. La sortida cap a Barcelona serà a les 3 de la tarda, a l'estació d'autobusos.

Publicat originalment a Anoia Diari

Comparteix