Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Recull de premsa

Tarragona Ràdio
08.07.2021

Més d’un miler d’infants i joves de les comarques de Tarragona participaran en els campaments organitzats per aquest estiu

Campaments d'estiu dels Castors i Llúdrigues (2018)
AEiG Pare Claret de Solsona (MEG)


Minyons Escoltes i Guies de Catalunya garanteixen que aquesta és una activitat “segura”, que segueix la normativa de mascareta i distàncies.

Tornen “amb moltes ganes i amb la màxima garantia de mesures de seguretat”. Així ho confirmen els responsables de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, que engeguen la campanya d’estiu amb el lema #FemCampaments, mentre recorden que “la cultura és segura i els campaments encara més”.

Després d’un darrer estiu diferent, l’entitat torna a la seva essència amb prop de 600 campaments que es duran a terme arreu del territori on participaran més de 14.000 infants i joves, xifres equivalents a les d’una campanya normal. D’aquests, més d’un miler són infants i joves de la Demarcació de Tarragona.

La responsable Pedagògica de la Demarcació de Tarragona, Anna Fernández, confirma que les activitats es duran a terme en grups de convivència de fins a 30 participants, que es trauran la mascareta només en aquells espais exteriors en els quals sigui possible mantenir les distàncies i extremant totes les mesures de seguretat.

“Es campaments d’estiu són el final d’una feina que hem dut a terme durant tot el curs, tot i les dificultats a causa de la pandèmia”, explica Fernández, al mateix temps que detalla que, durant el darrer curs, els responsables de l’educació en el lleure i escolta “hem tractat de millorar la situació emocional dels nens i nenes en pandèmia”.

En aquest punt, els responsables dels agrupaments de la ciutat manifesten l’agraïment a les famílies a l’hora de recolzar les activitats, algunes virtuals, que han dut a terme aquests darrers mesos i recorden que. tot i que les llistes dispara per als campaments d’estiu ja estan força plenes a aquestes alçades, molts casals i agrupaments ja han obert les places per al pròxim curs.

Publicat originalment a Tarragona Ràdio

Comparteix