Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Vídeos

06.04.2020

DIA 3 - JOC DE NIT I BIVAC AL MENJADOR! #CAMPAMENTSaCASA


DIA  - JOC DE NIT I BIVAC AL MENJADOR!

Què són uns campaments sense jocs de nit? Res de res… Per això avui toca activitat nocturna. Prepareu els infants i joves per un vespre de joc de nit i bivac al menjador de casa! 

El joc que us proposem és ‘Plomar el pollastre’  Què necessiteu? Un lot i pinces d’estendre a roba. Com es juga? Us heu de col·locar al menjador a les fosques en rotllana amb una persona al mig. Una persona de la rotllana enfocarà amb el lot durant 3 segons a la persona del mig buscant un lloc on penjar-li la pinça. A continuació, amb el lot apagat, la persona intentarà enganxar-li sense que el del mig ho noti. Si ho nota, aquest cridarà ‘pinça’ i s’intercanviarà amb l’altra persona, si no ho ha notat, les persones de la rotllana segueixen intentant penjar-li més pinces. Podeu fer tantes rondes com vulgueu.

I un cop acabat, a fer bivac al menjador! Agafeu l’aïllant i el sac de dormir i instal·leu-vos al menjador, segurament no veureu el cel estrellat que trobaríem en mig de la muntanya, però recordarem l’aventura de dormir en sac i sense matalàs  Bona nit!

 Feu fotos o vídeos i compartiu-los a les xarxes socials amb l’etiqueta #CAMPAMENTSaCASA!

Gràcies a l'@aeigelsvandals per la seva col·laboració fent el vídeo.

#aixòésMEG #CAUaCASA #EnsQuedemACasa
Comparteix